Logo Cadibo - Echipamente pentru protectia muncii
Echipamente de pompieri pentru adevarii eroi!

OFERTE SPECIALE

Pantof S1P TOLEDO BS LOW

PRET PROMO:
72.00 Ron / Per

Bocanc S1P TOLEDO BS ANKLE

PRET PROMO:
72,00 Ron / Per

Salopeta cu pieptar LUX, 1156-BLVV/1156-ZAVV

Salopeta EXPERT

PRET PROMO: 79,50 Ron / Per

Salopeta LUX

PRET PROMO: 182,00 Ron / Per

stine - pantof de protectie bocanc de protectie stone marble s3

Pantof S3 0692

PRET PROMO:
104,00 Ron / Per

Bocanc S3 2118-005-800-00

PRET PROMO: 103,00 Ron / Per

dingo - manusa de protectie manusa de protectie roxy

Manusi DINGO

 

PRET PROMO: 8,00 Ron / Per

Manusi ROXY

 

PRET PROMO: 3,45 Ron / Per

stine - pantof de protectie

Pantof S3 BURTON, 1562

PRET PROMO:
131,00 Ron/Per

Bocanc S3 POLACCO, 2445

PRET PROMO: 154,00 Ron / Per

Manusi BRITA BLACK, 0001-5V  manusa de protectie brita

Manusi BRITA BLACK

 

PRET PROMO:
2,50 Ron / Per

Manusi BRITA

 

 

PRET PROMO:
2,45 Ron / Per

dingo - manusa de protectie  

Pantof S3 GIOVE, GIO

PRET PROMO: 174,00 Ron/Per

Bocanc S3 MERCURIO, MER

PRET PROMO:
189,00 Ron / Per

Centura de pozitionare cu mijloc de legatura BELT-1, B101 Centura complexa cu mijloc de legatura BASIC-3, B103  

Centura VENUS

PRET PROMO:
153,00 Ron

Centura NEPTUN

PRET PROMO:
182,00 Ron

 

CAUTARE IN CATALOG
Contact CADIBO

 

Comenzi - Persoane Juridice:

0744.370.400

 
Tel/Fax: 021.424.40.30
Email:
office@cadibo.ro

 

SOLICITA CATALOG
ELECTRONIC

CERTIFICAT ISO 9001

Certificat ISO 9001:2015

Confidentialitate
» Confidentialitate

Politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

 

Cine suntem ?

 

Website-ul cadibo.ro este deținut și operat de către S.C. CADIBO S.R.L., cu sediul social in: Bucuresti, Str. Telita, Nr. 6, Bl. 67A, Sc. 4, Ap. 46, Sector 5, inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. J40/12918/2008, Cod identificare fiscala: RO24239952, tel. 0214244030. Dacă doriți informații suplimentare sau să ne trimiteţi feedback-ul dumneavoastră, vă rugăm să nu ezitați să ne contactati pe e-mail office@cadibo.ro

 

 

Scopul acestei politici

 

www.cadibo.ro vă respectă dreptul asupra datelor dumneavoastră cu caracter personal (termen care se referă la informaţii privind orice persoană fizică, juridica, identificată sau identificabilă). De aceea, dorim să ne asigurăm că înțelegeți ce informații culegem, cum și de ce le folosim, cui le putem dezvălui, ce măsuri de securitate luăm pentru a le proteja, ce drepturi aveti și cum vi le puteți exercita.

Prin folosirea acestui website, declaraţi în mod expres că aveţi 18 ani împliniți şi că ne permiteţi să vă folosim datele personale aşa cum este descris în acest material. În caz contrar, vă rugăm să nu folosiţi website-ul.

Vă rugăm să citiți cu atenție mai departe - pentru mai multe detalii.

 

 

Modificări website

 

Website-ul ar putea suferi modificari , pentru a reflecta modificări ale legislației, ale practicilor noastre interne, sau ale tehnologiei folosite, etc. Atunci când reveniți pe website, vă rugăm să verificaţi data ultimei actualizări și conținutul eventualelor modificări.

Dacă vom face modificări semnificative, vă vom notifica prin e-mail (trimis la adresa de e-mail specificată în contul dumneavoastră) sau printr-un anunț pe website - înainte ca schimbarea să intre în vigoare.

Dacă nu sunteți de acord cu modificările, vă rugăm să încetați folosirea website-ului. Vom considera că acceptați modificările aduse, dacă veți continua să folosiţi website-ul și contul de utilizator după data actualizării. Vă puteți retrage oricând - în scris - acordul pe care l-ați dat pentru folosirea datelor dumneavoastră.

 

 

Ce informații colectăm?

 

 • Date personale ce vă pot identifica; Când plasati o comanda folosind sistemul de înregistrare pe care îl punem la dispoziție pe acest website, vă colectăm următoarele date personale:
 • Adresa de e-mail;
 • Nume si prenume;
 • Adresă de facturare și/sau adresă de livrare;
 • Număr de telefon;
 • Date privind societatea pe care o reprezentați și în numele căreia acționați;
 • Informaţii necesare facturării;
 • Adresa IP; Preferințele de cumpărare și comportamentul dumneavoastră pe acest website (paginile pe care le-aţi vizitat, căutările pe care le-aţi efectuat și produsele pe care le-ați vizualizat și cumpărat, data și ora vizitei sau comenzii, numărul de vizite și comenzi, numărul de vizite pe sesiune de navigare și pe tip de server, adresele URL de unde ați venit, numele de domenii și paginile web pe care navigați, adresa website-ului care v-a condus către website-ul nostru). Colectăm aceste informații într-o manieră care nu permite identificarea dumneavoastră personală.

 

De ce le colectăm ?

 

Avem nevoie de aceste informații:

 • Pentru a vă înregistra ca utilizator al website-ului, pentru a vă crea contul și comunica cu dumneavoastră;
 • Pentru a vă procesa și livra comenzile și pentru a vă informa despre starea comenzilor;
 • Pentru a emite facturile aferente comenzilor dumneavoastră și a procesa plățile;
 • Pentru a vă informa prin e-mail privind anumite oferte promoționale sau reduceri speciale;
 • Pentru a vă oferi informaţii despre serviciile sau produsele oferite de noi care vă pot fi de interes;
 • Pentru a putea face comentarii sau sugestii pe website;
 • Pentru publicitatea targetată comportamental - ca să vă trimitem reclame și anunțuri personalizate cu cele mai relevante produse, servicii și oferte;
 • Pentru a urmări traficul anonimizat, nivelul de activitate și modurile de folosire a website-ului;
 • Pentru a îmbunătăți campaniile noastre de marketing și eforturile de promovare;
 • Pentru a preveni sau detecta fraudele sau abuzurile pe website;
 • Pentru a îmbunătăți funcționarea website-ului și administrarea sistemului;
 • Pentru a îmbunătăți experiența vizitatorilor și pentru a personaliza conținutul, aspectul și serviciile website-ului;

 

Vă vom informa dacă, în viitor, vom dori să folosim datele dumneavostră și pentru alte scopuri decât cele de mai sus, iar dumneavostră veți avea posibilitatea să acceptați sau să refuzați.

 

 

Cui le putem dezvălui ?

 

 • Angajaţilor, consultanţilor noştri și persoanelor autorizate care au nevoie să le cunoască;
 • Terţilor-parteneri care ne furnizează servicii (precum furnizori de platforme e-commerce, curieri care livrează produsele, cei care găzduiesc website-ul, cei care ne ajută la monitorizarea și optimizarea website-ului.

 

Partenerii noştrii sunt: Google, Facebook, SmartBill, Fan Courier, Urgent-Cargus, DPD, DHL.

Avem relații contractuale cu acești terți-parteneri, pentru a asigura securitatea datelor dumneavostră personale la care ei pot avea acces, date colectate prin intermediul website-ului nostru. Aceștia au fost de acord să adere la standardele noastre stricte pentru furnizarea de produse şi servicii de calitate, și pot folosi datele dumneavostră doar în scopurile agreate cu Cadibo.

 

Cazuri în care putem dezvălui sau transfera datele dumneavostră către alte persoane:

 • Dacă a fost comisă o infracţiune sau s-a făcut o plângere privind conținutul pe care l-ați postat pe acest website;
 • Dacă suntem obligați prin lege sau de către o autoritate competentă.

 

S.C. CADIBO S.R.L. nu închiriază și nu vinde altor firme datele dumneavostră personale. Prin folosirea website-ului nostru, ne dați acordul dumneavostră expres pentru a transfera datele dumneavostră personale pe serverele ROMARG.

 

 

Protejarea datelor personale

 

Luăm măsuri interne adecvate și rezonabile - tehnice și de securitate - împotriva accesului neautorizat, distrugerii sau pierderii accidentale a datelor, chiar dacă nu există măsuri de securitate 100% sigure și nu putem oferi garanții privind eficiența totală a protecției. S.C. CADIBO S.R.L. nu va fi responsabilă când pierderea datelor rezultă dintr-o cauză ce nu ține de noi și nici pentru acțiunile unor terți ce v-ar putea folosi datele în mod neautorizat sau ilegal. Stocăm informațiile despre dumneavostră pe servere securizate ROMARG, în spatele unui firewall. ROMARG (furnizorul ce deservește website-ul nostru) își asumă obligații specifice privind securitatea datelor stocate pe serverele pe care le operează.

 

 

Perioda in care retinem si folosim datele dvs. personale

 

De obicei, reținem datele personale pe care le colectăm de la dumneavostră atât timp cât sunt necesare indeplinirii scopului societatii noastre. După ce solicitati să dezactivam datele dumneavoastra, le vom mai păstra pentru o perioadă rezonabilă - doar pentru îndeplinirea obligaţiilor noastre legale, pentru colectarea oricăror sume datorate, pentru depanarea problemelor tehnice, pentru soluționarea eventualelor dispute și acordarea de asistenţă la orice investigaţii oficiale, sau pentru alte acţiuni permise prin lege. Apoi, le vom şterge sau le vom transforma în date anonime.

 

 

Drepturile dumneavoastra

 

 • Dreptul de acces la date - puteți oricând să verificați, să completați și să modificați datele personale introduse în contul de utilizator pe care l-ați creat pe website-ul nostru
 • Dreptul la informare - puteți să ne solicitați să vă comunicăm ce date personale deținem și folosim despre dumneavoastră;
 • Dreptul de intervenție asupra datelor - puteți să ne solicitați să actualizăm, să rectificăm, să blocăm sau să vă ștergem datele personale dacă sunt incomplete, inexacte sau prelucrate incorect;
 • Să ne solicitați să transformăm în date anonime acele date pe care nu le prelucrăm în mod legal;
 • Dreptul de opoziţie - vă puteți opune, în orice moment, la orice prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal, din motive întemeiate și legitime legate sau nu de o situație specifică. De asemenea, puteți refuza ca datele să vă fie folosite pentru marketing direct;
 • Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate în baza unei prelucrări automate;
 • Dreptul la informare – ne puteți solicita oricând la adresa de e-mail informații referitor la datele cu caracter personal prelucrate;
 • Dreptul de retragere a consimțământului - acordul de prelucrare a datelor poate fi oricând revocat de către dumneavoastră, fără a prezenta un motiv sau o justificare în acest sens;
 • Dreptul de a se adresa justiţiei;
 • Dreptul la portabilitatea datelor - puteți obține și reutiliza datele cu caracter personal înregistrate în scopuri proprii în cadrul diferitelor servicii. Acest drept permite să mutați, copiați și/sau transfera datele personale de la un operator la altul;
 • Dreptul de a depune o plângere la Autoritatea Națională de Protecție a Datelor Personale;
 • Orice alt drept in acord cu Regulamentul nr.679/2016 privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

De asemenea, vă puteți adresa ANSPDCP sau instanței, dacă considerați că v-am încălcat drepturile.